Kamena kućica koja će ispuniti sva vaša očekivanja

Kamena kućica koja će ispuniti sva vaša očekivanja

Iako nemamo prilike često vidjeti lijepe vikendice uređene u rustikalnom stilu, moramo priznati da one odišu posebnom čari. Idealne su za bijeg od užurbane svakodnevice i kao najbolja terapija protiv stresa. Još kad je pored njih i morska pučina, što više treba reći...

Ova predivna i šarmantna kućica nalazi se na zapadnoj obali Južnoafričke Republike i predstavlja savršeno mjesto za provesti vikend ili godišnji iz snova.

Kao što i sami možete primijetiti ova kamena kućica izvana njeguje jednostavan i skroman stil, koji se savršeno uklapa u okolinu u koju je smještena. Tu je atmosfera nadasve mirna, tiha i opuštajuća i kao takva mami vas već pri prvom pogledu.

Možete li zamisliti prizor potpuno prazne plaže na koju vam puca pogled dok se odmarate na krevetu? Čini se previše savršeno i neodoljivo čak i u mislima, zar ne?

Isprepletenost modernih i tradicionalnih karakteristika samo dodatno naglašava njen šarm i jedinstvenu ljepotu. Interijer koji njeguje vjerno prati eksterijer, a jednostavnost i rustikalni stil dvije su najvažnije odlike i u unutarnjem uređenju.

Iako sobe nisu ni velike ni prostrane, sasvim su dovoljne za potpuno uživanje u njima. Isto tako, mala veličina prozora nadomještena je prekrasnim pogledima koji pucaju s njih.

Sigurni smo da malo tko od vas ne bi poželio u njoj uživati barem na trenutak.

Oznake: vikendica, odmor
26.03.2013. / homedit.com
Copyright © 2004 - 2018 | Trader Media East & Oglasnik d.o.o. - Sva prava pridržana