Izradite šarmantni stolić od plastične ambalaže

Izradite šarmantni stolić od plastične ambalaže

Čuvajte plastične boce od mlijeka i plastične čepove od jogurta, sokova, ledenih čajeva - možda vam zatrebaju. Naravno, autorica ove sjajne ideje za reciklažu ponovo je Snježana Richter. Ovoga puta osmislila je pravi 'šareni artikal' – niski stolić za dječju sobu, balkon ili terasu, a može poslužiti i kao klupica za držanje posuda s cvijećem. Detaljne savjete za izradu pogledajte u novoj epizodi 'Tako lako'

Ideja je gotovo besplatna - sve što trebate imate kod kuće ako ste iole skloni kućnim majstorijama. Zaista je nemoguće izračunati koliko košta osam vijaka, malo gipsa, akrilne boje, akrilnog kita i jedna daska (površina stola odnosno podloga po kojoj ćete lijepiti čepove). Utrošak materijala ovisi i o tome koliko veliku površinu stola želite.

Ovaj veseli šareni stolić posebno će razveseliti klince. K tome je savršene visine za njihov uzrast, a da ne govorimo da je namještaj dostupne cijene uglavnom dosadno uniformiran, a sve što izgledom odskače uglavnom je dosta skupo.

Za viši stolić možete dvije boce od mlijeka povezati po visini (naravno, opet ih treba učvrstiti vijcima) i tako dobiti četiri noge dvostruke visine. U tom slučaju savjetujemo da noge svakako napunite pijeskom, gipsom, kamenčićima.

Oznake: Namještaj, dizajn
06.08.2013. / t-portal
Copyright © 2004 - 2018 | Trader Media East & Oglasnik d.o.o. - Sva prava pridržana