Izjava o privatnosti

nekretnine.net poštuje privatnost svojih korisnika te nastojati učiniti sve kako bi zaštitio privatnost Vaših osobnih podataka u skladu sa važećim zakonima.

Prilikom registracije na nekretnine.net, potrebno je upisati samo one podatke koji su potrebni kako bi se ostvarila mogućnost što bolje i kvalitetnije suradnje između Vas kao korisnika i stranica nekretnine.net.

nekretnine.net ne zahtijeva od svojih korisnika da otkriju više podataka no što je potrebno za korištenje neke od usluga na spomenutim stranicama. Vi ste suglasni da Vaši osobni podaci budu korišteni u svrhu poboljšanja naših usluga, upotpunjavanja prodaje te radi spajanja kupaca i oglašivača.

Također ste suglasni da nekretnine.net ima pravo upotrijebiti e-mail adresu svog oglašivača u sljedeće svrhe:

  • slanje obavijesti o novoj ponudi na nekretnine.net,
  • slanje obavijesti o statusu predanog oglasa,
  • kao i sve vrste obavijesti vezane uz oglas koji je oglašivač predao ili uz samo oglašavanje.

Ako želite koristiti stranice nekretnine.net dužni ste osigurati točnost Vaših osobnih/kontakt podataka. Isto tako Vaši kontakt podaci moraju biti potpuni i ažurni.

nekretnine.net se obvezuje da osobne podatke svojih korisnika neće dostaviti trećoj strani, osim u slučajevima kada to zahtijeva pozitivno pravo ili u dobroj vjeri tj. u uvjerenju da su očuvanje ili otkrivanje podataka razumno potrebni.

Podaci se mogu otkriti samo radi zaštitite prava, imovine ili osobne sigurnosti nekretnine.net, njenih korisnika ili opće javnosti.

Osim toga, podaci se mogu otkriti i u slučajevima kako bi se provela Pravila i uvjeti korištenja stranica nekretnine.net te kako bi se odgovorilo na tvrdnje da neki sadržaj krši prava trećih strana i kako bi se odgovorilo na tvrdnje da su sadržane informacije (npr. telefonski broj) treće strane objavljene ili prenešene bez odobrenja ili kao oblik uznemiravanja.

Copyright © 2004 - 2018 | Trader Media East & Oglasnik d.o.o. - Sva prava pridržana