Izniman uspjeh Prima Grupe na međunarodnom sajmu namještaja MOW 2013.

Izniman uspjeh Prima Grupe na međunarodnom sajmu namještaja MOW 2013.

Više od 413 izlagača iz 32 zemlje predstavilo je najnovije trendove u namještaju na međunarodnom sajmu MOW 2013. (Bad Salzuflen, 16.09.13. – 20.09.13.), a među njima tradicionalno i Prima Grupa.

Treću godinu zaredom, a na samostalnom štandu površine 400 m2, Prima grupa predstavila je novitete iz asortimana tapeciranog i masivnog namještaja.  Višegodišnje ulaganje u razvoj proizvoda i proizvodnju, poboljšanje kvalitete te rad na promociji hrvatske drvne industrije na zahtjevnom  tržištu Europske Unije rezultiralo je izvrsnim postignućima. „Ulaskom u Europsku Uniju postali smo dio velike obitelji, ali su pred nas postavljeni i sasvim novi izazovi. Kontinuirano praćenje trendova u namještaju, unapređenje proizvodnih kapaciteta  i vlastiti razvoj proizvoda,  doveli su do  razvoja postojećih, ali i sklapanja novih poslova.“, rekla je Gordana Pušetić, direktorica Prima Namještaja.

U trenutku kada su industrijska proizvodnja i izvoz u Hrvatskoj u stalnom padu, Prima Grupa uspjela je iznaći način kako postati relevantan strateški partner i izvoznik u zemlje Europske Unije.
Zahvaljujući postignutim rezultatima na ovogodišnjem M.Ö.W. sajmu, Prima Grupa  planira otvoriti čak 100 novih radnih mjesta. Europsko tržište je  potvrdilo da iznimno poštuje hrvatsku tradiciju u proizvodnji namještaja te hrvatski hrast kao vrhunsku sirovinu. Drvna industrija u Hrvatskoj, kao i Prima Grupa, tako će dobiti novu priliku za rast, razvoj i ulaganja u proizvodnju.

25.09.2013.
Copyright © 2004 - 2018 | Trader Media East & Oglasnik d.o.o. - Sva prava pridržana